Mooi vak!

De eerste werk/schoolweek hebben we afgesloten met een teamfeestje.  Er waren 3 redenen waarom er een feest gegeven moest worden: een collega die 25 jaar in het onderwijs zit, eentje die er al 40 jaar haar brood mee verdient en de traditie om het schooljaar te openen met een borrel. In speeches en een lied passeerden heel wat anekdotes, die in al die jaren zijn voorgevallen. Mooie en soms mindermooie verhalen, maar zo is het leven nu eenmaal. Maar het blijft een mooi vak wat we hebben! En het eten was lekker!IMG_5706

3 thoughts on “Mooi vak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s