Redders in nood

IMG_5751Net voordat we op vakantie gingen, raakten er een paar bejaarde fietsers voor onze deur in de problemen. Ze wilden hun fiets weer op hun auto zetten, nadat ze een flinke fietstocht hadden gemaakt, toen ze tot de ontdekking kwamen, dat ze hun tas met autosleutels, portemonnee, mobiele telefoon en zo kwijt waren. Ze belden bij ons aan om te vragen of ze mochten bellen naar een restaurant, acht kilometer verderop, waar ze een koffiestop hadden gehad. Daar was de tas gelukkig gevonden. Dus nu moest er nog naar toe gefietst worden. Wij zagen, dat de mensen doodop waren en mijn echtgenoot heeft de man toen een lift aangeboden om de spullen op te halen. Dat ze ons als redders in nood zagen bleek, toen er een brief kwam met een bloemenbon. Vandaag is die pas ‘verzilverd ‘en kunnen we genieten van de mooie bloemen. Leuk, dat die mensen ons zo’n cadeau gaven, maar dat was natuurlijk niet nodig.

IMG_5750

2 gedachtes over “Redders in nood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s