Dumas

Wat een mens is die Marlène Dumas. Een paar interviews met haar vond ik erg inspirerend. Zo’n eigen kijk op de maatschappij en het leven en zo zichzelf gebleven. Erg mooi om te zien. Dus was ik ook benieuwd naar haar overzichtstentoonstelling in het Stedelijk. Het was erg bijzonder om te zien hoe zij emoties kan overbrengen met een paar lijntjes eigenlijk. Zo lijkt het natuurlijk, maar daarmee doe ik Marlène Dumas erg tekort. Ik was erg onder de indruk van haar werk. Bij de portretgalerij kwam ik niet weg. Daar was zoveel te zien. Ik vond het prachtig.IMG_6011 IMG_6013 IMG_6012

Een gedachte over “Dumas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s