Blij

Het weer werkte wèl mee op Blue Monday. Ik heb niets met die dag, maar vandaag droeg die naamgeving en het mistige weer (inclusief het afgelopen sombere, regenachtige weekend) er wel toe bij, dat ik heel blij werd van een dun straaltje zon. Op mijn vrije dag ging ik naar Amsterdam, waar ik me ook altijd erg op verheug. Opeens  was daar de zon. Helaas lukte het vandaag niet om echt door al die mist heen te breken. Op de foto zie je het amper. Toch was ik blij ook voor stuureenfoto.

IMG_6355

Een gedachte over “Blij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s