Bij de Tsaars op bezoek

Bij de Hermitage zagen we de titel van een tentoonstelling: Dining with the Tsars. Omdat we nog wat tijd over hadden voordat we bij onze zoon terecht konden gingen we even kijken. Het thema sloot wel aan bij het boek over de Baltische staten dat ik net gelezen heb. In de daar beschreven gebieden waren heel wat banden te zien met de Tsaren van Rusland. De tentoonstelling vond ik tegenvallend. Je zag rijk gedekte tafels, best wel imponerend. De wanden waren voorzien van behang van getekende feestelijkheden vol pracht en praal. Dat die Tsaren rijk waren wisten we al. Ik had er eigenlijk niet zoveel van verwacht, maar dit hadden we heel snel gezien.

Hermitage 27-02-2015 IMG_6475

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s