Belgische Rommelmarkt

IMG_6887Ik ben erg blij met mijn nieuwe schaal. Ik heb hem vorige week gekocht op een rommelmarkt in Battice. Dat ligt in het Franstalige België. Op zondagmorgen reden we er even heen. Het is niet mijn dagdagelijkse bezigheid om op een markt af te dingen en dan ook nog in het Frans of Duits. Maar gelukkig had ik mijn broer mee, die wel al vaker met dat bijltje had gehakt.

IMG_6852IMG_6853

Een gedachte over “Belgische Rommelmarkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s