B&B – Air BNB

Twee overnachtingen, twee geweldige adressen! Eerst gingen we naar Eggelingen (Ost-Friesland). Daar werden we door een Nederlands stel ontvangen. Zij bewoonden een groot huis, heel sfeervol ingericht met een prachtige tuin. We genoten van de rust en schoonheid van de plek. Jammer dat we er maar zo kort waren.

IMG_7538IMG_7537

 

 

 

 

 

 

 

Het volgende adres was in Drage (Nord Friesland) Dit was ook fantastisch. Erge hartelijke mensen, die ons hun hele huis en tuin ter beschikking stelden. het lag heel afgelegen op een soort landgoed. Het was genieten. Ook hiervan vonden we het jammer alweer na één nacht weg te moeten.

IMG_7595IMG_7600

 

 

 

 

 

Een gedachte over “B&B – Air BNB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s