Spotten

Het is voorbij. De vakantie zit erop. Dat wil zeggen de vakantie in het buitenland, want gelukkig heb ik nog wel een paar weken vrij. Maar hier thuis mis ik nu al het spotten van de boten. In Kiel was dat niet moeilijk. Zelfs de laatste avond in de stad klonk de scheepstoeter en deden we de Aida uitgeleide. Heel sprookjesachtig met lichtjes aan. Een mooi afscheid was dat zo van Kiel.

Op de terugreis moesten we stoppen op de afsluitdijk vanwege een open brug. Ook daar moesten een paar oude zeilboten passeren. Dus toch nog weer even boten spotten………… Nu hebben we alleen de plaatjes nog……………….Kiel-007

Een gedachte over “Spotten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s