Sombermans

Sombermans kwam langs. Daar kun je zo last van hebben. Als het buiten dan alleen maar hard waait en regent en het zonnetje zich geen tel laat zien, werkt dat niet mee om de stemming te verbeteren.Vanmiddag gaf de buienradar aan dat het even droog zou zijn. Die gelegenheid hebben we aangegrepen om de benen te strekken en lekker uit te waaien. Daar knapt een mens van op. Het was wel duidelijk dat de mooie herfst achter ons ligt. Voorlopig gaan we tegen kale bomen aankijken.IMG_8668

4 gedachtes over “Sombermans

  1. In het verleden bracht mijnheer Sombermans mij ook nog wel eens een bezoek, maar de laatste jaren kan hij gelukkig mijn deurtje niet meer vinden. Ik had een andere naam voor hem, maar die ben ik inmiddels vergeten. Ik vind de foto wel heel mooi.

    Like

  2. Mij weet hij ook wel eens te vinden, maar zelden als ik wandel. Daar fleur ik zelfs van op, ook al is het niet eens zo mooi weer. Er is toch altijd veel te zien en je komt zo lekker opgefrist weer terug. Mooie echt N.Hollandse foto!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s