De benen strekken

Gelukkig zagen we de zon weer eens na dagen somberte. Op zich vind ik dat in de Kerstvakantie niet erg. Het is lekker knus, vroeg donker en dan lekker lezen, films bekijken, wat rommelen met de computer, waar ik me anders geen tijd voor gun. Maar vandaag was het ook weer heerlijk om even de benen te kunnen strekken en te genieten van het licht van de zon. We liepen van huis uit een rondje van 10 kilometer over de Purmerdijk en terug door de Purmer en het Purmerbos. Vergeleken met Limburg is het hier natuurlijk plat en kaal, maar dat heeft ook zijn charme en we zijn heerlijk uitgewaaid.IMG_9034 IMG_9035 IMG_9036

Een gedachte over “De benen strekken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s