Wat zit er in mijn tas?

Bij Marthy las ik de oproep om je tas met inhoud te laten zien. Ik heb als tas een rugzak tot verdriet van mijn dochter. Zij vindt mij met die rugzak vreselijk ouderwets of zo. Ik heb daarom ook wel eens een andere tas gekocht in een frisse kleur, maar meestal grijp ik toch naar mijn oude beestje. Die is zo praktisch. Het is een tas van Fred de la Brettonière in zwart leer.IMG_9120Er is één nadeel aan die tas. Omdat hij zwart is, kan ik soms erg zoeken naar mijn spullen. Dat is de reden dat ik nu een gekleurde brillenkoker heb, een rode portemonnee enz. De hoes van mijn nieuwe mobiel wilde ik ook graag in een kleurtje, maar dat hadden ze niet in de winkel waar ik  die mobiel kocht.Thuis na juli 2015-001 Omdat ik altijd mijn fototoestel bij me heb is een andere tas al snel te klein. Verder heb ik tegenwoordig een extra plastic tasje bij me, voor de boodschappen die niet in mijn rugzak passen.  Mijn OV jaarkaart, mijn lippenstift en mijn sleutelbos met Engels politiemannetje zijn altijd mee. Gisteren maakte ik een treinreis. Dan zit er ook een leesboek in de tas. Het past allemaal. Omdat het een rugzak is, voelt het niet snel als te zwaar of te vol.

Uiteraard lijkt het nu een heel gestructureerd en nette tas, maar meestal zit er een verzameling kassabonnen in, maar die had ik net weggegooid.

7 gedachtes over “Wat zit er in mijn tas?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s