De selectiefabriek

thHHOQU48KEen alarmerend t.v.programma over het toetssysteem in ons onderwijs bij Brandpunt. Ik begrijp dat die toetsen  wel gebruikt worden op de manier zoals geschetst in de rapportage, maar het verhaal van de Vlaamse professor over doelen stellen per kind, begint in ons Nederlandse onderwijs toch echt goede vormen aan te nemen. Kijk maar eens naar: http://brandpunt.kro.nl/seizoenen/2015/afleveringen/16-02-2016/fragmenten/de-selectiefabriek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s