Over de ‘Pont de Brotonne’

IMG_9991Als je de hele dag uitkijkt op die brug, dan wil je er natuurlijk ook eens overheen lopen. Wij wel tenminste. De brug alleen is 1 kilometer lang en erg hoog. We hadden een misselijkmakend gevoel gekregen bij het erover lopen. Maar het is een indrukwekkend ding!IMG_0013 IMG_0014 IMG_9989

3 gedachtes over “Over de ‘Pont de Brotonne’

  1. Wat jaren geleden reden wij met de auto en een karretje erachter over de brug. Ik zat met het zweet in mijn handen achter het stuur. Zo eng hoog vond ik het. En toen ik dacht dat ik erover was, kwam pas de echte brug, nog hoger! Ik heb de auto aan de kant gezet en Theo is verder gereden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s