Bloggen is leuk

Met veel vrije tijd in het verschiet, ga ik me eens verder verdiepen in het bloggen. Ik doe het al bijna 11 jaar en vind het nog steeds erg leuk om te doen. Ik ben ooit zomaar begonnen, had niemand waar ik iets aan kon vragen, kortom ik deed maar wat. Gaandeweg is er wat meer systeem in mijn aanpak gekomen. Ik ontdekte dat er inmiddels heel wat boeken over het fenomeen bloggen zijn geschreven. Maar welk boek uit het aanbod is nu wat ik nodig heb? Ik wil kijken wat er mogelijk is om mijn ‘blogkunsten’ te verbeteren. Daarvoor ging ik naar Scheltema in Amsterdam. Ik kreeg alle boeken die ze hadden over dit onderwerp mee en kon rustig aan een leestafel mijn keuze bepalen. Veel boeken gaan over een zakelijke blog opzetten. “Bloggen als een pro” leek mij het beste bij mijn hulpvraag passen. Inmiddels heb ik het thuis al uitgelezen. Er staat veel in wat ik al weet, maar ook tips en adressen, die ik de komende tijd eens ga onderzoeken. Het is in ieder geval inspirerend.IMG_0352

6 gedachtes over “Bloggen is leuk

  1. Bij 2 schrijfsters van de boeken die je toont lees en reageer ik wel eens. Wat dat laatste betreft ben ik vaak de enige. Om een of andere reden redden ze het niet om reacties te krijgen. Nou heb ik in het algemeen weinig met zakelijke blogs en volgens mij ben ik daarin niet de enige. Een blog dient simpelweg persoonlijk te zijn en niet te afstandelijk en gericht op het vergaren van klanten voor een bedrijf.

    Like

  2. Ik doe ook maar wat. Door de ruim11 jaar ervaring heb ik mij zelf wel het één en ander bijgebracht en houd ik mij ook aan deze zelf verzonnen regeltjes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s