Cabrio

Ik reed mee met mijn koor-buurvrouw naar Midden Beemster . Na afloop was het inmiddels prachtig weer geworden. We kwamen bij de auto en wat schetst mijn verbazing? Ik moest even buiten blijven staan en daar klapte voor mijn ogen het dak omhoog en vouwde even later netjes in elkaar in de achterbak. Raampjes naar beneden en ik kon instappen in de cabrio.  Ik heb eigenlijk niets met auto’s, maar dit was wel een speciale ervaring. Heerlijk zoevend door het land, wind in de haren, zon op je hoofd. Heb ik dat ook eens mee gemaakt. Instemming mei 2016

8 gedachtes over “Cabrio

  1. Ik vind het heerlijk om met mijn MG bij mooi weer en de kap eraf rond te rijden. Buiten dat is de MG uiteraard ook een sportwagen, alhoewel ik er nooit mee scheur….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s