Engelse genoegens:

Op zondagmiddag een cricketpartij spelen op de dorps- of stads ‘green’. IMG_1083Een potje gokken, er zijn zelfs in winkelstraten gokkantoren de z.g.  Betting office. Engelsen gokken op alles heb ik me laten vertellen.

IMG_1093Ze hebben een grote liefde voor oude auto’s. Er worden veel activiteiten rondom oude, dure auto’s en scooters georganiseerd. Bij onderstaande bijeenkomst stond o.a. de eerste caravan, een heuse Daimler en een Triumph roadster. Worthing zomer 2016-015En dan de paardenraces nog………..  (foto van Goodwood.com)qgf_15_chrisison-6277Dit was na afloop ervan afgelopen vrijdag.IMG_0982

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s