Onder de parasol

Onze vrouwengroep had het programma van vandaag aangepast. Wat kun je zo’n heerlijke warme zomerdag nou beter doen dan onder de parasol zitten, genietend van het windje aan het water en een heerlijke lunch. Mijn vriendin had zich helemaal uitgeleefd in de tafelschikking. Een mooi oud, geborduurd tafelkleed en oude kopjes met bloemetjesbordjes waren van stal gehaald. Als toefje op de tafel antieke messenleggers met bloemetje, voorzien van water.img_1912 img_1916 We voelden de neiging om te drinken met de pink omhoog! En het werd een heerlijke middag!

3 gedachtes over “Onder de parasol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s