Vreemde ogen dwingen

In ons dorp werd vandaag voor de eerste keer een repair-café georganiseerd. Ik kon mijn printer al anderhalve maand niet aan de praat krijgen. Nu kon ik niet traceren of het mankement in de printer zat of in de laptop. Als ik zeker had geweten dat de printer stuk was, zou ik allang een nieuwe gekocht hebben. Ik denk dat het uurloon of voorrijkosten van een bedrijf al aardig in de buurt komen van een nieuwe aanschaf en dat vond ik dan zonde-geld. Bovendien was ik niet overtuigd door de signalen die de machines gaven. Dus was ik blij met het initiatief van een repair-café. Mijn boeltje werd daar aangesloten. twee vrijwilligers keken mee. Ik start de laptop op, geef een printopdracht …………………é voilà…………..hij doet het weer. Hoe is dat nou mogelijk. Thuis had ik al zo vaak alles opnieuw aangesloten, allerlei dingen geprobeerd, maar niets lukte. En nu dit. Het moeten die vreemde ogen wel geweest zijn.img_1939

3 gedachtes over “Vreemde ogen dwingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s