Lightfestival

Nog meer dan van de kunstwerken genoot ik van de bijzondere sfeer in Amsterdam bij het lopen langs al die lichtkunst. Het was vrij druk, maar het was er ook een mooie avond voor. Windstil en aardige temperaturen nodigde mensen zelfs uit om buiten hun drankje te nuttigen i.p.v. in het café. Het was een heel donkere avond. We schuifelden door het Hortusplantsoen en de tuin van Hortusbotanicus bewegwijzerd door lichtsnoeren en lampjes. Vuurkorven en glühwein pasten er helemaal bij. Maar wat me bijzonder trof was de rust die er hing onder de bezoekers. Iedereen was op de een of andere manier heel ingetogen bezig met wat er te zien was. Dat is wel eens anders in de hoofdstad. Hier een impressie van kunstwerken:lightfestival-8-1-2017 Niet alleen op de plek waar het lightfestival wordt gehouden, zie je mooie dingen. Nee, de hele stad ziet er prachtig uit ‘by Night’.

p1000459 p1000452 Nachtfotografie is natuurlijk een vak apart. Ik heb nog heel wat te leren, maar oefening baart kunst en daar was deze avond een uitgelezen mogelijkheid voor.

7 gedachtes over “Lightfestival

  1. Het is inderdaad een vak apart, maar ik vindt het heerlijk. Het doet me denken om eens een collega fotograaf uit te nodigen voor zo’n sessie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s