De eerste steen

Vorige week wandelden we het ommetje, dat ik zo vaak loop dat ik het kan dromen. We werden vergezeld door mijn broer en zijn vrouw. Het transformatorhuisje, dat we passeerden vond ik eigenlijk een onooglijk gebouwtje, te recht toe recht aan, eigenlijk kraak nog smaak. Ik had het nog nooit op de foto gezet voor Sjoerd. Maar mijn broer  attendeerde mij op een bordje dat aan het huisje hangt. Dat had ik al vaker gelezen, maar de humor ervan was me ontgaan tot vanmiddag. Ik vond daarom toch dat ik dit saaie huisje naar Bvision moest sturen. Hij plaatste het vandaag dus bij  zijn verzameling op zijn blog. p1000306p1000304 p1000305

Tot vandaag wist ik niet wie Jan Vonk was. Door de plaatsing op de blog van BVision ben ik gaan zoeken. Je leest het hier: http://www.groot-waterland.nl/2013/09/18/hellingbaan-huisarts-ilpendam-video/

7 gedachtes over “De eerste steen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s