Botsing?

Waarschijnlijk is hij tegen het raam opgevlogen. Ik stond met de buurvrouw te kletsen. We hadden net tevoren 5 uilen uit de boom zien wegvliegen. Opeens ging de buurhond zich wat vreemd gedragen en toen zagen we deze jongen zitten op de stoep onder het raam. De hond was geschrokken en de uil ook, denk ik. Ik haalde mijn fototoestel, er werden handschoenen gezocht en hulptroepen opgetrommeld. Wat moet je met een uil met een ogenschijnlijk lamme vleugel op je stoep doen? Ik kon hem tot op een meter naderen. Nu ik mijn fotoserie bekijk zie ik verschil met de eerste en de laatste foto. Eerst nog wat dizzie…………….p1000665
toen werd zijn blik weer helder………………..p1000668 en uiteindelijk vloog hij zelf weer weg. Eind goed, al goed.p1000669

13 gedachtes over “Botsing?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s