De rust

De rust zit in jezelf ( of niet). Als je zoals hier middenin het Amsterdamse IJ kunt gaan zitten vissen………………. Ik weet rustiger plekken. Ik hoop dat de vissen bijten.

7 gedachtes over “De rust

  1. Ik vind vissers zo’n rust uitstralen. Dat zou ik ook willen kunnen/doen… Dat heb ik een paar keer teveel luidop gezegd…. echtgenoot gaf mij om die reden – totaal onverwacht – een vislijn cadeau (verpakt in papier met strik!) Het is er nog niet van gekomen… ik durf geen wormen vastnemen…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s