Primeur

Ik zat vandaag in de tram in Amsterdam, zag dit beeld en vond het meteen prachtig. Ik moest er natuurlijk foto’s van maken. Het bleek dat dit beeld van Mark Wanders afgelopen maandag geplaatst is op het Rokin vlak voor Scheltema. Het is een fontein en vandaag stroomde er voor het eerst water uit. Een klein primeurtje dus. De kunstenaar wil met het beeld ‘verbinding’ voorstellen. De twee verbonden figuren kunnen zowel man als vrouw zijn, oud of jong. Door het water, dat eruit stroomt, krijgt het brons verschillende tinten. Ik vind het prachtig, een fontein met allure. Verderop stond nog zo’n mooi beeld. Ik ben er nog niet achter van wie dit is.Alles is veelbelovend voor de rest van rode loper, die momenteel wordt aangelegd onder (noord-zuidlijn) en op het Rokin. Eind 2017 moet alles klaar zijn.

9 gedachtes over “Primeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s