Eau de tolérance

De stad is al de hele week in de ban van de Amsterdam Pride. Overal zie je tekens, versieringen om de Pride aan te kondigen. Er zijn allerlei activiteiten georganiseerd om homosexualiteit onder de aandacht te brengen, ook op TV. In ons tolerante Nederland is dat nog steeds nodig, gezien de soms nare voorvallen die mensen met een andere geaardheid mee maken. Morgen vindt als sluitstuk van de festiviteiten de Canal Parade plaats. Er zullen zo’n 80 boten door de Amsterdamse grachten varen. Mooi dat het mag en kan.Deze fotocollage maakte ik van dingen die ik zag op een klein wandelingetje door de hoofdstad.

7 gedachtes over “Eau de tolérance

  1. een van mijn kleindochters heeft een vrouwelijke partner, twee van mijn mannelijke vrienden zijn samen getrouwd, maar op deze kermis in Amsterdam zul je ze niet aantreffen, ze vinden het bombastische aanstellerij..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s