Over dijken

We fietsten eerst een eind tegen de wind in. Helaas betrok de lucht en was er eigenlijk geen zon. Verder prima fietsweer, maar alsof het zo moest zijn, brak de lucht open toen we bij Durgerdam de IJsselmeerdijk op reden. Daar hadden we de wind in de rug en met de zon erbij heb je op een dijk toch de mooiste vergezichten over het land. We genoten van de ruimte, de kleurtinten groen, alles wat er op het land en het water te zien was. En deze buizerd liet zich ook nog eens op de foto zetten!

6 gedachtes over “Over dijken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s