Laatste zomerdag

Toen de weervrouw aankondigde, dat het de laatste echte zomerdag zou worden, besloten wij een strand/duinwandeling te gaan maken. We waren nog niet echt aan zee geweest van de zomer. Vandaag was een uitgelezen dag met zuidenwind en 25 graden. We liepen eerst vanaf parkeerplaats de Fransman door de duinen naar Bergen aan zee. De bloeiende hei heeft zijn mooiste tijd gehad.

We gingen over het strand verder naar Schoorl aan zee.  Het was nog vrij vroeg, maar er waren al genoeg zonaanbidders.

 Omdat je nergens beter kon zijn, liepen we deze keer ook weer terug over het strand. Het werd al heiiger en er kwam wat zeemist opzetten. Het gaf een speciale sfeer aan alles. Terug in Bergen  zagen we dat het inmiddels giga druk was geworden. De laatste vakantieweek voor scholieren en het prachtige weer bracht meer mensen op een idee. Wij waren blij dat we bijtijds aan onze wandeling waren begonnen. Het was weer eens heerlijk om een echte stranddag mee te maken.

9 thoughts on “Laatste zomerdag

  1. Heerlijk! Ik vind het zo jammer dat er steeds maar wordt gesproken over ‘de laatste zomerse dag’. De zomer duurt nog drie weken, het kan best nog mooi worden. Ik reken op september hoor!

  2. Heerlijke dag. Ook ik ga voor een mooie nazomer. In september nog een weekje caravan in de planning. Je blog heb ik inmiddels toegevoegd aan mijn favorieten, dat volgt wat makkelijker.

  3. Wij waren ook op het strand maar liepen om 10 uur vanaf Bergen aan Zee naar Egmond en terug. Moesten om 1 uur weer thuis in Bergen zijn. Het was een prachtige dag en we hadden elkaar kunnen treffen.

  4. Pingback: 6 woordverhaal: Tegenstelling | Sjannesblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s