Tegenstelling: Mooi – lelijk

In het Noord-Brabants museum zagen we een tentoonstelling over de 80er jaren. Politieke gebeurtenissen, gebruiksvoorwerpen, speelgoed, meubilair, alles is aan mode onderhevig. Nog maar zo kort geleden en toch zag ik mijn eigen leven daar in het museum liggen en staan. Er waren dingen bij waarvan je je afvraagt hoe het mogelijk is, dat iemand het ooit mooi gevonden heeft. Wat mode al niet doet met de mens. Deze kast vind ik dus mooi van lelijkheid. Meer foto’s die de tegenstelling mooi – lelijk uitdrukken kun je hier zien.

8 gedachtes over “Tegenstelling: Mooi – lelijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s