Dress-red-day

Op haar blog vraagt Els aandacht voor de internationale dag van het hart. Om specifiek hartproblemen bij vrouwen onder de aandacht te brengen, omdat die moeilijker te diagnosticeren zijn, is er door de hartstichting een oproep gedaan aan vrouwen om vandaag iets roods aan te trekken. Daar doe ik graag aan mee. Ik behoor dan (nog) wel niet tot de doelgroep, maar ik ken genoeg mensen om mij heen, die dat wel zijn. Je hart is een cruciaal orgaan, dus is het belangrijk, dat er  veel onderzoek kan plaatsvinden, zodat veel mensen toch weer kunnen genezen.

Ik moest voor een boodschap naar Amsterdam. Ik had mijn rode laarsjes aan en een rood t-shirt. In de stad heb ik gekeken of er veel rood op straat was. Onopvallend heb ik wat foto’s genomen, maar of er veel meer rood dan anders te zien was en of er veel mensen bij waren, die bewust iets roods hadden aangetrokken, dat zullen we nooit weten.

8 gedachtes over “Dress-red-day

  1. Ik zou graag meer rood en ook andere felle kleuren dragen maar er is zo weinig te koop naar mijn smaak en maat.
    Als ik kleur draag wordt er regelmatig gezegd: wat zie je er goed uit. Als ik in vage kleren loop val ik weg, ben dan soort kameleon die wegvalt tegen de achtergrond.

    Liked by 1 persoon

  2. Wij waren gaan fietsen en ik had wel bewust een rood fietsjack aan getrokken. Onderweg en op het terras ook rood gezien en net als jij vroeg ik me af of dit bewust of onbewust was. Heel leuk dat jij er foto’s van maakte.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s