Goed concert

De kerkdeuren stonden uitnodigend open. We hoopten nog wat fietsers of wandelaars de kerk in te lokken. Met dit mooie weer konden we ons goed voorstellen, dat mensen nog even lekker van de natuur wilden genieten, maar wie weet, kunnen we iemand op een ander idee brengen. Uiteindelijk zongen we voor een volle kerk en is het toegestroomde publiek wel aan zijn trekken gekomen. Daar waar het in de generale repetitie nog wat stroef ging, was er niets meer van te horen tijdens de uitvoering. Het was een prachtig, ingetogen concert. Ik heb ook heerlijk gezongen.

15 gedachtes over “Goed concert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s