Binnen zitten

Het belooft een prachtig weekend te worden wat betreft het weer. Het is jammer, dat ik daar niet echt van kan profiteren, want zowel vandaag alsook morgen zit ik de hele middag binnen in de kerk. Dat dient ook wel weer een goed doel.Die kerk fungeert namelijk als concertzaal voor het herfstconcert van mijn koor. Vandaag was de generale repetitie en morgen ons optreden voor publiek. Het concert heeft dit keer een wat droevig thema: afscheid. Het hele Requiem van Gabriel Fauré staat op het programma, met nog wat luchtiger repertoire zoals Autumn Leaves en Yesterday. Het wordt mooi, maar je moet wel houden van het klassieke repertoire.

10 gedachtes over “Binnen zitten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s