Dagworkshop op zondag

Ik speelde al langer met de gedachte om weer eens iets te gaan doen met tekenen. Bij Cultuurhuis Wherelant in Purmerend zag ik de dagworkshop Illustreren in het aanbod staan en daar heb ik op ingeschreven. Het was reuze spannend, want eigenlijk kan ik niet tekenen. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar weer eens even buiten je comfortzone gaan, is goed voor een mens. Dus zat ik op deze regenachtige zondag al vroeg in het cultuurhuis. O.l.v. Kim Welling gingen we een boekje maken. Nadat we allemaal een opzet hadden getekend, bleek, dat we het verhaal verder gingen verwerken in collagevorm. Iedereen moest even omschakelen, want niets tekenen, maar alles knippen uit papier met allerlei structuren. Langzaamaan kwam iedereen erin. Er is keihard gewerkt en de resultaten waren verrassend prachtig. Ik zal een paar van de gemaakte boekjes laten zien. De uitwerking was overwegend in zwart-wittinten met één kleuraccent.

 en voordat er vragen komen, de onderstaande is van mij.

15 gedachtes over “Dagworkshop op zondag

  1. Wat goed zeg en wat een fraai resutaat! Lekker hoor om je creativiteit aan te boren. Het is bij veel mensen verborgen maar met hulp ook aan de oppervlakte te halen. Je camera, de wandelingen, het fotograferen en mooie dingen bekijken; ik zie het allemaal terug in jouw boekje.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s