Illustraties

Op de cursus Illustraties maken, werd verteld, dat door illustratoren vaak naar voorbeeld gewerkt wordt. Dat vond ik fijn om te horen, want juist als ik iets helemaal zelf moet bedenken, komt er vrij weinig uit mijn koker. Op zich vond ik het werken met de collagetechniek erg leuk om te doen. Ik ben thuis dus verder aan de slag gegaan en bedacht, dat ik voorbeelden uit de kunst ga gebruiken. Leo Gestel’s  ‘Dame met grote hoed in prieel’ werd het eerste probeersel.

Ik heb de kaartjes in ATC formaat gemaakt. Dat vind ik lekker klein. (6,4 X 8,9 mm) Bettie blogt wel eens over ATC’s. Het lijkt me leuk om ze te kunnen maken. Je hebt er hele Facebook groepen van, die dan kaartjes ruilen met elkaar. Bij nader inzien stel ik het lid worden van zo’n groep nog even uit, want voor ik het weet, heb ik een té volle agenda met allerlei andere activiteiten.  Maar met kaartjes maken ga ik wel door in mijn eigen tempo, op mijn eigen manier en op mijn eigen tijd.

11 gedachtes over “Illustraties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s