Kerstsfeer 2017

Omdat we het kerstdiner al eergisteren hebben opgepeuzeld zien de kerstdagen er rustig en ruim uit. We hebben niets gepland, maar we genieten. De sfeer op zo’n kerstdag is tóch anders dan op een normale zondag. Het is op straat extreem rustig, behalve rondom de kerkdiensten, dan is het even een komen en gaan van kerkgangers.  En aangezien wij bijna naast de kerk wonen zien wij dat. Het weer nodigt niet echt uit om naar buiten te gaan. Maar dat geeft ruimte om lekker te lezen en naar een leuke kerstfilm op BBC 2 te kijken. Het werd ‘The Importance of being Ernest’ waarin alle coryfeeën wel leken op te draven uit de Engelse TV series. Verder lekker rommelen met mijn net gekregen kerstcadeaus, die met fotograferen te maken hebben. Lekker als er niets hoeft, maar je overal de tijd voor kunt nemen.

3 gedachtes over “Kerstsfeer 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s