Laatste keer

Mijn jaarkaart voor de Hortus is bijna verlopen. Voor de laatste keer ging ik er nog eens heen. Door de jaarkaart heb ik zo alle seizoenen meegemaakt. Het was interessant. Ik kreeg de kaart cadeau. Het was een leuk presentje en fijne plek om naar toe te gaan. Al met al vind ik de Hortus op zijn mooist in de zomer. Dat er ’s winter weinig te beleven is kan ik begrijpen maar deze laatste keer viel het bezoek mij enigszins tegen. Buiten bloeide nog betrekkelijk weinig en er werd met man en macht gewerkt. Het zag er ietwat verwaarloosd uit. Jammer. 

De tropische kassen blijven speciaal.In de vlinderkas waren iets meer soorten te zien, dan in de winter. Maar ik vind dat er  betrekkelijk weinig soorten te zien zijn. Ik ben zeker verwend met de vlindertuin in Artis.

Het gaat nu wel een hele tijd duren voordat ik er weer heen ga. Zonder kaart vind ik de entree te duur om zomaar even naar binnen te lopen. Ik heb het ook wel even gezien. Je moet meer kennis hebben van alle bijzondere planten en bomen, die er groeien, dan zie je meer. Voor mij is het zo voorlopig genoeg.

3 gedachtes over “Laatste keer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s