Poortwachters 22

Het is een boerderij met in de tuin allerlei bijzondere voorwerpen. Het lijkt een speeltuin, maar ook weer niet. Er kunnen schoolklassen op bezoek komen al begrijp ik niet precies hoe en waarom. Kortom, de mevrouw, die er woont is nogal een paradijsvogel-figuur. Ze ziet eruit als een adellijke dame, maar de ‘troep’ om haar boerderij past daar niet bij. Op de zwoele-avondwandeling zag ik tot mijn vreugde, dat er twee poortwachters aan haar verzameling waren toegevoegd. In tegenstelling tot de rest zaten ze zeer solide verankerd aan de palen van de poort. Die zijn weer goed voor mijn verzameling.

7 gedachtes over “Poortwachters 22

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s