Insektentuin

In ons dorp is een werkgroep actief, die zich zorgen maakt over de insektenstand. Ze hebben een vergeten stukje land bij ons park omgebouwd tot een tuin, waar insekten graag komen. Er is een hotel voor ze. Maar wij als mensensoort mogen er ook kijken. Je kunt er zelfs zitten tussen alle bloemenpracht. Ook is er een educatieve hoek, zodat de schoolkinderen en wie er maar graag meer wil weten over insekten daar ook terecht kunnen. Super initiatief!

Vandaag werd de tuin officieel geopend door onze wethouder. De initiatiefnemer staat er trots bij.

Het een en ander werd aangekleed met een hapje en een drankje, gemaakt door Mevrouw Onkruid. Je raadt het al, er zit veel onkruid en gewone planten in verwerkt. Maaike (alias Mevrouw Onkruid) weet het altijd zo mooi te presenteren en het is nog lekker ook!

14 gedachtes over “Insektentuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s