Fietsen en fotograferen

Fietsen is leuk, maar mijn hobby fotograferen komt wel in het gedrang. Zeker als je een flinke tocht gaat maken, zoals wij gisteren. We gingen op ziekenbezoek naar Hilversum, goed voor 55 kilometer. De wind was gunstig uit het noorden, dus kostte het naar verhouding niet veel moeite en waren we er met drie uurtjes fietsen. (niet elektrisch) Maar om in een goede cadans te komen en te blijven, kan ik natuurlijk niet bij alles wat ik interessant vind om te fotograferen stoppen. Ik lijk wel verslaafd aan dat toestel. Met als gevolg, dat ik dus alleen foto’s heb gemaakt tijdens stops. Eén keer bleek er een pontje niet te varen in het mooie dorpje Nigtevecht.

En verder deed zich het feit voor, dat we al om kwart voor 10 aan de koffie zaten op een terras aan de Loosdrechtse plassen. 

Op de terugweg (weer zo’n 50 kilometer) hadden we een pauze in Muiderberg. Karige foto-oogst dus, maar wel leuk om zo’n pittige fietstocht te kunnen maken.

9 gedachtes over “Fietsen en fotograferen

 1. 100 kilometer halen wij ook elektrisch niet, ook al zou de accu dat toestaan ;0))
  Meestal stap ik wel af om een foto te maken, soms niet om daar later spijt van te hebben.
  Ik stop tegenwoordig ook als ik Poortwachters zie.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik doe het je ook niet na, met mijn gammele knie. Maar wel hartstikke goed gedaan! Ja, jammer dat je niet bij elk mooi punt kunt afstappen voor een foto.

  Like

 3. Hé, je hebt een nieuw uiterlijk, mooi! Ja, dat is altijd een probleem, met fietsen meer als met wandelen, dat fotograferen. Je moet er echt voor stoppen en dat is zeker lastig als je kilometers moet maken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s