Ik zie geel en groen

Ik zie geel en groen, maar niet uit ergernis of draaierigheid. Nee het is gewoon genieten van de zomerse kleur-tegenstelling als je op dit moment de natuur intrekt en wat rond gaat fietsen. Kijk maar:

Waterspiegeling,

veel gele bermen,

maar op Marken blijft alles tenminste lekker groen.

9 gedachtes over “Ik zie geel en groen

  1. Grappig, door je reactie op mijn “Haagse logje” werd ik hier even op het verkeerde been gezet, geel en groen zijn n.l. ook de Haagse kleuren! Den Haag ken ik goed, ik ben er geboren en getogen maar woon er an 30 jaar niet meer. Marken ken ik niet en de kenmerkende groene huizen ken ik alleen van foto’s. Het goren en geel in de natuur kom ik gelukkig overal tegen in de randgemeente van Den Haag waar ik nu woon.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s