Jubileum

Deze week vieren we, dat we alweer 10 jaar in ons nieuwe huis wonen. Samen met onze buurman (andere buren waren op vakantie) hebben we dit feit even gezellig gevierd onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers.

Op dit blog heb ik 11 jaar geleden het hele proces beschreven in ‘Van oud naar nieuw’. Wij woonden namelijk vóór deze 10 jaar zo’n 33 jaar op dezelfde plek, maar dan in een oud huis. De afbraak en opbouw was een mooi proces. Helaas heeft ‘web_log’ een beetje roet in het eten gegooid, want mijn blog is indertijd, samen met vele anderen, gecrasht. Ik heb het wel weer terug, maar de foto’s ontbreken nog grotendeels en de reacties van mensen corresponderen niet altijd met de stukjes waar ze bijstaan. Af en toe plaats ik wat ontbrekende foto’s terug, maar het is een megaklus.

Om een indruk te geven van hoe het was heb ik ‘het verhaal van de trap’ bijgewerkt. Onze trap in de hal delen we met onze buurman. Wij wonen beiden boven in ons appartementencomplex. Links en rechts zijn onze beider voordeuren.

Ik heb een fotocollage gemaakt van de bouw. Die hangt daar boven, versiert met een strip om het 10 jarig bestaan te accentueren.

Al eerder maakte ik foto’s van de trap. Kijk hier naar ‘het ontstaan van onze trap’.

8 gedachtes over “Jubileum

  1. Proficiat met jullie huisverjaardag. Ik zie een dubbele leuning aan jullie trap. Die moeten wij ook nog installeren voor onze gehandicapte zoon. We wonen ondertussen 30 jaar in ons ‘oud’ huis, maar in die tijd hebben we het grondig verbouwd. En het is nog niet af …

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s