Poortwachters 29

Ferrara is weer op speurtocht geweest en stuurde me drie foto’s. Eéntje komt in aanmerking om toegevoegd te worden aan mijn verzameling. Dat zijn deze prachtige adelaars’opgetrokken uit roestbruin staal. Ferrara vond ze ergens tussen Egmond aan de Hoef en Alkmaar.

B.vision schreef een blog over hoe je een foto kunt traceren. Het ging niet helemaal zoals hij dat omschreef, maar ik kon de plek terugvinden en weet nu ook waar Ferrara deze twee stoere vogels vond. Maar de kaart van Googlemaps krijg ik hier niet geplaatst, zoals Sjoerd dat doet bij de transformatorhuisjes. Helaas. 

12 gedachtes over “Poortwachters 29

   1. Googlemaps openen, naar de betreffend plaats toegaan,het poppetje rechtsonder naar de plek toe slepen en als je dan de streetview aan hebt kun je links onder op het vierkantje klikken en deze uitvouwen dan krijg je de kaart er ook bij.

    Geliked door 1 persoon

 1. ik denk dat Sjoerd een print screen maakt. Mooie adelaars. Ik zal ook eens uitkijken of ik er zie. De tranformatorhuisjes hier heb ik wel gehad.

  Like

   1. Nee klopt, hoewel ik soms wel bloggers een keer ontmoet wat eigenlijk áltijd heel vertrouwd is. Eén ervan werd mijn beste vriendin , 9 jaar lang tot aan haar dood. Het was een heel bijzondere vriendschap en Marion kwam zo vaak in mijn logjes voor dat mijn lezers haar ook kenden;-)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s