Fotomaatjes

Ik ga regelmatig alleen op pad om te fotograferen, maar het leek me ook leuk om mijn hobby samen met anderen te doen. Ook met het idee, dat je van elkaar veel kunt leren, want over fotograferen weet je nooit genoeg. Dus heb ik me sinds kort aangesloten bij ‘fotomaatjes’ en maakte ik vandaag kennis met ze bij de piano in de hal van CS in Amsterdam. We wandelden naar ’t Prinsen- en Bickerseiland. Een hoek van Amsterdam, die voor mij vrij nieuw was. We klikten er op los.

Na de middag staken we met de pont ’t IJ over naar de NDSM werf. Dat leverde weer heel andere fotografie op. Ook leuk.

En de zon brak door.

Een collage van graffiti, dat het gebied daar kenmerkt.

en in een enorme hal is allerlei industriële schoonheid om te fotograferen!

Een dag die smaakt naar meer.

 

16 gedachtes over “Fotomaatjes

  1. Ik roep tegenwoordig dat ik nog niet wil stoppen met werken en dat meen ik dan echt. Maar als ik jouw weblog lees – en ook nu weer, wat een leuk initiatief… fotomaatjes! – dan bekruipt mij toch een alternatief gevoel! Leuke foto’s!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s