Poortwachters 40

Dit keer hebben we te maken met een seizoensgebonden poortwachter. Ze zijn typisch voor de maand november. Rondom Halloween zie je ze veel. Ook doet zo’n uitgeholde pompoen het natuurlijk geweldig goed als lampion bij Sint Maarten.

We zagen ze vlak bij Hoenderlo liggen toen we bezig waren met de laatste kilometer van onze Marskramerpad-etappe. Het begon al te schemeren, dus deze vrienden werden extra waakzaam. Gelukkig zijn ze met genoeg.

 

 

 

 

 

 

10 gedachtes over “Poortwachters 40

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s