Fotoshoot, de echte

Als je fokt met honden is het leuk om ze op de foto te hebben, ook voor de toekomstige eigenaren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat grut zit gewoon geen tel stil. Met zijn tweeën gingen we aan de slag. Eerst heb ik ze allemaal gefotografeerd, terwijl I. ze in haar hand stilhield. Dit was het resultaat.

En tot slot de officiële fotoshoot.  We zetten een heuse installatie klaar met achtergrond, lampen en attributen erbij.

Dan komen de hondjes een voor een poseren.

Zo leuk, dat je bij dit elftal nu al heel goed het verschil in karakter kunt zien. Druktemakers en rustige typetjes, beestjes, die erg gericht zijn op ’t baasje en anderen weer heel eigengereid. Met als gevolg, dat de ene pup er in no time scherp opstond en dat ik van een paar anderen geen enkel goed shot heb kunnen maken. We zijn er de hele middag mee zoet geweest, maar wat was het leuk om te doen! Dit was het resultaat.

 

18 gedachtes over “Fotoshoot, de echte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s