Werk ohne Autor

Dit keer weer een prachtige film gezien. Hij was van dezelfde maker als ‘Dass Leben der Anderen’. Die film vond ik prachtig. Dus ik verheugde me erg op deze nieuwe film. De problematiek heeft weer te maken met de oorlog, het communisme en de muur. Mensen die niet achter het regime staan en zich niet willen of kunnen voegen naar de wetten en regels. Ik wil niet teveel weggeven, maar het is een prachtig verhaal.  Hier en daar misschien iets te dik aangezet, maar het zij ze vergeven. Het was indrukwekkend en aangrijpend. De drie uur die de film duurde, zijn omgevlogen. Prachtig.

3 gedachtes over “Werk ohne Autor

 1. Hoi Jeanne,

  ben blij, dat je er niet teveel over hebt gezegd, want ik ga er morgenmiddag naar toe!
  Ik ben zeer benieuwd.
  Heb wel al de voorfilm gezien en die vond ik al gaaf!

  Ben benieuwd!
  groetjes van Marlou

  .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s