Den Bosch ‘by night’

Ik reageerde impulsief op een oproep door een fotomaatje om nachtfotografie te gaan doen in Den Bosch. Het is voor mij niet echt naast de deur, maar goed bereikbaar. Den Bosch blijft voor mij een speciale stad, ook omdat wij in onze verkeringstijd daar vaker afspraken om ieders reistijd wat te bekorten. (De een woonde in Noord Holland en de ander in Zuid Limburg) Dus liep ik samen met 5 anderen gisteravond achter Frans aan, die ons bij een paar mooie plekjes bracht in de stad. Een oud straatje in de buurt van het Uilenburgstraatje.

De markt waar ‘de Kleine Werelt’ bijzonder verlicht was,

Toen ging het richting de Kathedraal

die vlak erbij helemaal imposant is en erg mooi.

Ik had al eens een rondvaart gemaakt over de waterwegen door de stad. Dat was heel bijzonder, maar de doorkijkjes vanaf de wal waren ook prachtig, hoewel moeilijk om te fotograferen. Mijn foto’s zijn erg korrelig geworden, maar in dit geval heeft het ook wel weer wat, vind ik.

Fotomaatjes is een faceboekgroep van amateurfotografen. Als iemand gezelschap nodig heeft of een leuk doel heeft om te fotograferen, dan kun je een oproep doen. Zo leer je mensen uit het hele land kennen, die dezelfde hobby hebben als jij. Bovendien leer je veel van elkaar. Ik ben erg blij met deze groep. Dit was ook weer een zeer geslaagde avond.

14 gedachtes over “Den Bosch ‘by night’

 1. Hoi Jeanne,

  wat een ontzettend leuk idee, om samen in de avond te gaan fotograferen.
  Alles ziet er zo heel anders uit.
  Ik denk alleen niet, dat ik met mijn mobieltje zulke topfoto’s kan maken…

  Groetjes van Marlou

  .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s