De onsterfelijken

Hoe zou ik leven, als ik mijn sterfdatum al wist? Gelukkig heb ik nog steeds geen antwoord op die vraag. Een gegeven, dat triggert.

Maar in ‘De ontsterfelijken’ heeft Chloe Benjamins tot vier keer aan toe in een verhaallijn beschreven hoe mensen ermee omgaan. Het boek beschrijft namelijk vier kinderen uit één gezin, die op vrij jonge leeftijd van een waarzegster hun sterfdatum horen. Het speelt in Amerika en er passeren heel wat actuele onderwerpen de revue. Het boek bleef me boeien van begin tot einde. Echt een aanrader!

8 gedachtes over “De onsterfelijken

  1. Ik denk dat zoiets heel wat doet met een mens. Daarom sterven we ook. Stel je voor dat men zegt dat je eeuwig zal leven… ga je dan nog dingen ondernemen; ga je nog werken, ga je nog moeite doen? Moeilijk lijkt me.. want je hebt alle tijd. Dus waarom zou je?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s