Poortwachters 58

Inge schreef me:

Deze poortwachters zag ik in Sittard. Twee keramieken hoofden met (nep) planten aan weerszijden van een hek naar het grondstuk van een statige villa. Ik kreeg ze niet beter op de foto, was ietwat gehaast.

Ze had niet veel tijd om een goede foto te maken, vond ze zelf. Maar ik vind het toch een leuke inzending. Je ziet goed, dat de mensen het duidelijk niet genoeg bewaking vonden, om alleen lantaarntjes te plaatsen, die ’s avonds wat bijlichten. Ze vonden dat er nog twee paar ogen extra nodig zijn om goed op te letten, of er geen ongenode gasten hun terrein op lopen.

 

 

 

9 gedachtes over “Poortwachters 58

 1. Hoi Jeanne,

  wat een leuk idee toch van jou: de poortwachters!
  Mijn moeder had twee leeuwtjes ingemetseld (eigenlijk opgemetseld) op de poort voor het huisje in Oostenrijk.
  Helaas… gepikt!
  Trouwens… ik heb een leeuwtje in de tuin.
  Ik denk, dat die als poortwachter ga plaatsen. Dan maak ik een foto…

  Groetjes van Marlou

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s