Poortwachters 63

Ria stuurde me foto’s van villa Zonneweelde. De naam alleen al! Hier zie je een foto ervan uit 1970. Op Google maps zag ik, dat er nu volop bomen om het huis heen staan.

Dit weelderige bezit wordt bewaakt door maar liefs vier poortwachters. Je zou haast denken, dat daar heel wat te halen is! Hoewel de ene poortwachter er vervaarlijker uit ziet, dan de andere, maakt het dit huis toch wel tot een onneembare vesting.

Ria mailde dit erover:

De beloofde poortwachters, eindelijk. Kijk maar welke foto’s je gebruikt, het is moeilijk alle vier de hondjes goed in beeld te krijgen, daarom heb ik ze ook een keer uitvergroot. De bewoners wonen er al jaren, de vrouw is erg creatief, ze maakt paddestoelen van boomstammen en bakt hondjes. Ze is ook alternatief genezers.  Twee buldogjes langs het pad, een cavalier? en een poedel? Op de linkse twee palen.  Daar komt niemand langs. Ik weet er verder ook niets over te vertellen. Groetjes Ria

Het huis ligt in Noordgouwe, gemeente Schouwen Duivenland.

6 gedachtes over “Poortwachters 63

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s