De zondag vieren

Engelsen kunnen als geen ander de zondag vieren. Ook bij ons bezoek aan Engeland van een paar weken geleden waren we daar weer getuige van. Het begint altijd bij uitgestrekte grasvelden, keurig kort gemaaid, midden in een dorp of stad. En op zondagen, als het weer het enigszins toelaat trekt er een film aan je voorbij van Engelsen, genietend van hun zondagsrust.

De sfeerimpressie die ik wilde maken met een selectie foto’s, als een filmgalerij is helaas mislukt. Met welk programma doen jullie dat?

8 gedachtes over “De zondag vieren

  1. Leuke impressie!
    Ik heb destijds een slideshow/diavoorstelling gemaakt met het gratis programma Image Slider Maker. Dat doe je online en dan download je de kant en klare slideshow. Maar het duurde wel even voordat ik het onder de knie had.
    Ik weet niet of dit lijkt op wat je wilt doen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Mijn foto’s staan bij Photobucket, daar kan je foto’s selecteren waarvan je dan een diashow kunt maken, geselecteerde foto’s in een apart mapje en daar staat dan een link bij. Er zijn vast nog wel andere mogelijkheden. Heb je al gegoogeld 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s