Ochtendlijke ontmoeting 21

Het is deze tijd van het jaar wel elke ochtend raak. Dat wil zeggen, dat er grondmist hangt in de polder, als voorteken van de herfst, lijkt het wel. Ik vind het zo’n mooi natuurverschijnsel. Om het goed te zien, moet je wel vroeg opstaan. Dat neem ik me vaker voor, dan dat ik het daadwerkelijk doe. Maar deze week was er geen houden meer aan. Ik zat om 7.00 uur op de fiets. Niet eens zo heel erg vroeg natuurlijk. En het was de moeite waard.

Dat er meer mensen genietend naar hun werk gaan, zoals ik ook deed, toen ik nog werkte, een aantal jaren geleden, bleek wel uit de roep van deze passerende wielrenner: ‘Ziet u dat, we zijn in de hemel!’ Dat kon ik alleen maar beamen.

17 gedachtes over “Ochtendlijke ontmoeting 21

  1. Prachtige beloning voor zo’n vroege missie. Ik zag het in de bossen rond Ruurlo vanmorgen weliswaar wat later, maar er vielen geheimzinnige lichtstroken door de bomen.
    Heel langzaam begint herfst haar intrede te doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s